Σχεδιασμός & Κατασκευή Επιτραπέζιου Παιχνιδιού

Περιγραφή

Με το αρχαιότερο παιχνίδι που έχει βρεθεί έως σήμερα να χρονολογείται περίπου 5200 χρόνια πίσω, παίρνουμε μια ιδέα για το ρόλο των παιγνίων στην ιστορία μας (Senet – Egypt ~3200 BC).
Τα παιχνίδια έχουν πλέον μπει δυναμικά στις ζωές μας και χρησιμοποιούνται ως εργαλεία με εφαρμογή σε ποικίλους τομείς. Επισκεπτόμενοι τα διάφορα στάδια σχεδιασμού θα μάθουμε πως αποκτά ζωή ένα παιχνίδι οποιασδήποτε μορφής. Έτσι και εσείς θα μπορέσετε να βιώσετε τη δημιουργική διαδικασία από το σχεδιασμό μέχρι την κατασκευή ενός επιτραπέζιου παιχνιδιού και να τη χρησιμοποιήσετε σύμφωνα με τους στόχους σας.
Ο δικός μας στόχος, να ανακαλύψουμε μαζί πώς η εξερεύνηση της νοοτροπίας (mindset) πίσω από το σχεδιασμό παιχνιδιών μπορεί να μας βοηθήσει σε όλες τις πτυχές  της ζωής μας.

Το εργαστήριο διαρκεί 2 ώρες την εβδομάδα. Δίνεται δυνατότητα στους συμμετέχοντες να κάνουν κράτηση το χώρο του εργαστηρίου δωρεάν ώστε να εργαστούν ομαδικά πάνω στο project που κάθε φορά τους αναθέτει ο υπεύθυνος του εργαστηρίου.

Υπεύθυνος τμήματος : Θεόφιλος Κουτρουμπής
Game Designer. Πτυχιούχος του Τμήματος Εφαρμοσμένης Πληροφορικής (Πανεπιστήμιο Μακεδονίας), social media manager (BoardGameStories) & σχεδιαστής παιχνιδιών.

Πληροφορίες

Τηλ: +30 2310 850 008
Email: info@spookville.eu
Αθανασίου Σουλιώτη, 15, Θεσσαλονίκη, 54642

Κόστος Εργαστηρίου

Κόστος εργαστηρίου : 37€/ μήνα (συμπεριλαμβάνεται 24% Φ.Π.Α.)