Σχεδιασμός & Κατασκευή Escape Room

Περιγραφή

Εδώ και πέντε χρόνια η διασκέδαση και η ψυχαγωγία έχει ταυτιστεί με την εναλλακτική διασκέδαση που ονομάζεται Escape Room. Ως γνωστό πρόκειται για θεματικά δωμάτια (χώρους) όπου μια ομάδα 2-6 ατόμων κλειδώνεται μέσα σ’ αυτά και καλείται μέσα σε 60 λεπτά να λύσει το μυστήριο του δωματίου ώστε να οδηγηθεί στην έξοδο και να καταφέρει ν’ αποδράσει. Το Escape Room αποτελεί μία ψυχαγωγία που αναφέρεται σ’ όλο τον κόσμο για ηλικίες άνω των 10 ετών.

Πολλοί από εσάς ίσως, να έχετε βιώσει μία τέτοια εμπειρία ως παίκτες. Πώς θα σας φαινόταν όμως, να δημιουργούσατε και να στήνατε ένα δικό σας Escape Room; Για αρκετούς φαντάζει δύσκολο ως ακατόρθωτο όμως, εδώ ερχόμαστε εμείς για να σας βοηθήσουμε και να σας καθοδηγήσουμε ώστε το ακατόρθωτο να γίνει πραγματικό.

Την ένταξη της ομάδας στο μαγικό κόσμο των Escape Rooms και των διαδραστικών Adventure Games όπως και την επίβλεψη και την καθοδήγηση της ομάδας μέχρι την υλοποίηση του στόχου της σ’ αυτό το εργαστήριο αναλαμβάνει και επιμελείται ο ιδρυτής και κατασκευαστής της εταιρείας «60min Escape Rooms», Σπάγκακας Παναγιώτης. Της πρώτης εταιρείας της Ελλάδος με έδρα τη Θεσσαλονίκη που κατασκεύασε και συνεχίζει να κατασκευάζει δωμάτια και πολυχώρους με γνώμονα τις ιδέες της, της φαντασίας της και της δημιουργικότητάς της δίχως ν’ απευθύνεται στη διεθνή αγορά για την υλοποίηση των δωματίων της.

Αν θες και εσύ να γίνεις κομμάτι αυτού του δημιουργικού εργαστηρίου, το μόνο εφόδιο που χρειάζεσαι είναι η διάθεση και η όρεξη. Τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνουμε εμείς!!
Το εργαστήριο διαρκεί 2 ώρες την εβδομάδα. Δίνεται δυνατότητα στους συμμετέχοντες να κάνουν κράτηση το χώρο του εργαστηρίου δωρεάν ώστε να εργαστούν ομαδικά πάνω στο project που κάθε φορά τους αναθέτει ο υπεύθυνος του εργαστηρίου.

Υπεύθυνος τμήματος : Παναγιώτης Σπάγκακας
Ιδρυτής & Κατασκευαστής της εταιρείας «60min Escape Rooms»

Πληροφορίες

Τηλ: +30 2310 850 008
Email: info@spookville.eu
Αθανασίου Σουλιώτη, 15, Θεσσαλονίκη, 54642

Κόστος Εργαστηρίου

Κόστος εργαστηρίου: 62€/ μήνα (συμπεριλαμβάνεται 24% Φ.Π.Α.)