Θέατρο & Social Media

τμήμα 15-18 ετών
τμήμα 19-28 ετών

Περιγραφή

Τι συμβαίνει όταν ο Ρωμαίος μπορεί να εκφράσει την αγάπη του προς την Ιουλιέτα μόνο με 150 χαρακτήρες στο Twitter; Πώς θα ήταν ένας διάλογος της Γκόλφως και του Τάσου στο Messenger; Και πώς θα επέλεγε να επικοινωνήσει ο Δον Ζουάν ή ο Άμλετ μέσω του Instagram;Ήρωες από το κλασικό και το σύγχρονο ρεπερτόριο καλούνται ν’ ανταποκριθούν στα νέα μέσα και να προσαρμοστούν στους νέους τρόπους επικοινωνίας.Οι συμμετέχοντες μέσα από αυτοσχεδιασμούς και συνεχή εναλλαγή ρόλων πρέπει να χρησιμοποιήσουν την ευρηματικότητά τους, τη φαντασία τους και κάθε μέσο που διαθέτουν για να εκφραστούν, να επικοινωνήσουν και φυσικά … να διασκεδάσουν.Στόχος του εργαστηρίου : Η εξάσκηση της βασικής κοινωνικής δεξιότητας της επικοινωνίας και της μετάδοσης της πληροφορίας παράλληλα με την ανάπτυξη όλων των θεατρικών και μη μέσων των συμμετεχόντων.

Το εργαστήριο διαρκεί 2 ώρες την εβδομάδα. Δίνεται δυνατότητα στους συμμετέχοντες να κάνουν κράτηση το χώρο του εργαστηρίου δωρεάν ώστε να εργαστούν ομαδικά πάνω στο project που κάθε φορά τους αναθέτει ο υπεύθυνος του εργαστηρίου.

Υπεύθυνος εργαστηρίου: Αργύρης Ζαφείρης
Απόφοιτος του Τμήματος Θεάτρου στην κατεύθυνση Υποκριτικής (Σχολή Καλών Τεχνών, ΑΠΘ) και του Τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας (Φιλοσοφική Σχολή, ΑΠΘ). Κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος του ίδιου τμήματος. Έχει συνεργαστεί ως ηθοποιός με τους σκηνοθέτες Δ. Κωνσταντινίδη, Μ. Κατρανίδου, Κ. Χριστοπούλου κ.α. Συμμετείχε σε σεμινάρια με διεθνείς και Έλληνες ηθοποιούς και σκηνοθέτες (P. Klunchun, A. Schilling, Ιώ Βουλγαράκη, Ε. Γεωργούλη, Δ. Χατούπη κ.α.). Έχει διδάξει ως καθηγητής μαθήματα Ιστορίας Τέχνης και Ιστορίας Θεάτρου και έχει εργαστεί ως ηθοποιός/ εμψυχωτής σε εκπαιδευτικά προγράμματα.

Πληροφορίες

Τηλ: +30 2310 850 008
Email: info@spookville.eu
Αθανασίου Σουλιώτη, 15, Θεσσαλονίκη, 54642

Κόστος Εργαστηρίου

Κόστος εργαστηρίου : 42€/ μήνα (συμπεριλαμβάνεται 24% Φ.Π.Α.)