Μπορεί το καλοκαίρι να σημαίνει θάλασσα, ήλιος και βόλτες στην παραλία αλλά όταν δύει ο ήλιος και έρχονται εκείνες οι νύχτες που αποζητούμε να ξεφύγουμε από την καθημερινότητά μας, αποζητούμε το κάτι διαφορετικό που θα μας συντροφεύσει και θα μάς κάνει να βυθιστούμε σε κόσμους φανταστικούς. Τι καλύτερη συντροφιά λοιπόν, από ξένες τηλεοπτικές σειρές που θα μάς καθηλώσουν μπροστά στη μικρή οθόνη για άλλη μια φορά … Το Spookville προτείνει να συγκεντρώσετε την παρέα σας και ν’ απολαύσετε 10  Best Teen TV Series :

1# “13 Reasons Why”

13 reasons why Trailer  Δύο εβδομάδες μετά τον τραγικό θάνατο της Hannah, ένας συμμαθητής της, ο Clay, βρίσκει ένα μυστηριώδες κουτί με ηχογραφήσεις της Hannah που εξηγεί 13 λόγους γιατί αποπειράθηκε ν’ αυτοκτονήσει. Η σειρά φέρνει στο προσκήνιο το σχολικό εκφοβισμό μέσα από τα μάτια των εφήβων και τις καταστρεπτικές του συνέπειες στις ζωές τους. Μέχρι στιγμής ολοκληρώθηκαν τρεις κύκλοι (3 seasons), με τον τελευταίο να είναι γροθιά στο στομάχι και … όποιος αντέξει! Η σειρά είναι πολύ δημοφιλής παγκοσμίως και το γεγονός αυτό οδήγησε την τηλεοπτική παραγωγή να δημιουργήσει μία τηλεφωνική γραμμή παροτρύνοντας τους εφήβους να μιλούν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Προτείνουμε να την παρακολουθήσετε μαζί με την οικογένεια σας γιατί το θέμα μάς αφορά όλους!

2# “Riverdale”

Image result for riverdale Trailer  Ένας μυστηριώδης θάνατος αναστατώνει τη μαθητική κοινότητα του Riverdale φέρνοντας τα πάνω κάτω στις ζωές τους. Μυστικά, συνομωσίες, δολοφονίες, συμμορίες, προδοσίες … είναι μερικά από τα συστατικά της σειράς. Έχουν ολοκληρωθεί δύο κύκλοι και ανυπομονούμε να δούμε τον Οκτώβρη τη συνέχεια … Εσύ με ποιον ήρωα θα ταυτιστείς;

3# “Awkward”

Image result for awkward Trailer  Ένα ατύχημα ανατρέπει τη ζωή μιας μαθήτριας καθώς γίνεται ο περίγελος του σχολείου. Σχέσεις, παρέες, σταδιοδρομία όλα είναι υπό αμφισβήτηση. Θα αντέξει τη σκληρότητα των συμμαθητών της; Η σειρά ξεκίνησε το 2011 και ολοκληρώθηκε το 2016 με πέντε κύκλους. Είναι απολαυστική, σαρκαστική και θα γοητεύσει και τον πιο δύσκολο θεατή.

4# “Pretty Little Liars”

Image result for pretty little liars  Trailer  4 φίλες έρχονται αντιμέτωπες μ’ έναν ανώνυμο εχθρό (Α) που απειλεί να αποκαλύψει τα πιο σκοτεινά μυστικά τους. Τα ψέματα δεν τελειώνουν ποτέ, η εμπιστοσύνη χάνεται όμως, δεν το βάζουν κάτω και προσπαθούν ν’ αποκαλύψουν τον Α και παράλληλα να εξιχνιάσουν τη μυστηριώδη εξαφάνιση της φίλης τους. Πραγματικά, δεν ξέρω αν έμεινε κανείς που να μην την έχει ήδη παρακολουθήσει τη σειρά αυτή αλλά δεν μπορούσα να την παραλείψω από τη λίστα αυτή. Ξεκίνησε το 2010 και ολοκληρώθηκε το 2017 μετά από 7 κύκλους όλο αγωνία!

5# “Veronica Mars”

Related image  Trailer  Μετά τη δολοφονία του φίλου της, η Veronica Mars αφιερώνει τη ζωή της στη διαλεύκανση των μυστηριωδών υποθέσεων της πόλης της. Η σειρά ολοκλήρωσε 3 τηλεοπτικούς κύκλους. Ξεκίνησε το 2004 και ολοκληρώθηκε το 2007. Μπορεί να είναι μία σειρά από τα … παλιά αλλά δεν παύει να σε κρατάει καθηλωμένο μπροστά στη μικρή οθόνη. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην ταυτιστείς με κάποιον από τους ήρωες της.

6# “Gossip Girl”

Image result for gossip girl  Trailer  Πλούσιοι έφηβοι κατοικούν στο Upper East Side στη Ν. Υόρκη και όλα τα μυστικά τους αποκαλύπτονται από έναν αδίστακτο blogger που συνεχώς τους παρακολουθεί. Η σειρά είχε τεράστια επιτυχία στην Αμερική και αυτός είναι ο λόγος που επικράτησε για 6 τηλεοπτικούς κύκλους. Ξεκίνησε το 2007 και ολοκληρώθηκε το 2012! Δεν υπάρχει περίπτωση να μην αγαπήσετε τους ήρωες της …

7# “One Tree Hill”

Related image  Trailer  Μαθητές λυκείου μπλέκουν σε περιπέτειες και συνεχώς αναμετρούνται με τις επιθυμίες και τις ανάγκες τους. Τίποτα δε θεωρείται δεδομένο καθώς όλα ανά πάσα στιγμή μπορούν ν’ ανατραπούν. Αυτή και αν δεν είναι από τα παλιά … ξεκίνησε το 2003 και ολοκληρώθηκε το 2012! Διατήρησε την επιτυχία της καθιστώντας αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών για 9 τηλεοπτικούς κύκλους!! Δε θα μπορέσετε ν’ αντισταθείτε … θα θέλετε να ρουφήξετε μεμιάς όλα τα επεισόδια!

8# “The 100”

Image result for the 100  Trailer  97 χρόνια μετά από μία πυρηνική καταστροφή, ένα διαστημόπλοιο εξασφαλίζοντας τη συνέχεια της ανθρωπότητας στέλνει πίσω στη γη 100 εφήβους – παραβάτες με την ελπίδα να επαναφέρουν την ανθρωπότητα στη γη. Θα τα καταφέρουν; Η σειρά ξεκίνησε το 2014 και ακόμα βρίσκεται σε εξέλιξη αναμένοντας τα νέα επεισόδια το 2019. 5 κύκλοι γεμάτοι με περιπέτεια, αγωνία, παραβατικότητα, βία … ο κόσμος όπως τον ξέρουμε έχει καταστραφεί και η διάσωση της ανθρωπότητας εξαρτάται από 100 εφήβους. Θα επικρατήσει το χάος ή θα διορθώσουν τα λάθη της προηγούμενης γενιάς;

9# “Stranger Things

Related image  Trailer  Ένα μικρό αγόρι εξαφανίζεται και η μητέρα του, η αστυνομία και οι φίλοι του έρχονται αντιμέτωποι με τις πιο τρομακτικές δυνάμεις με σκοπό να το φέρουν πίσω. Ξεκίνησε το 2016 και διατηρεί τον τίτλο της πιο επιτυχημένης σειράς με δύο συναρπαστικούς κύκλους! Όσοι αγαπούν τη δεκαετία του ’80 και όσοι θέλουν να τη γνωρίσουν, η σειρά αυτή σας δίνει μία ευκαιρία. Εξαιρετική ερμηνεία των παιδιών και της αγαπημένης μας Winona Ryder. Όμως, η πρωταγωνίστρια Millie Bobby Brown σε ηλικία μόλις 14 ετών είναι σε θέση να ξαφνιάσει με την ερμηνεία της ακόμα και τους πιο απαιτητικούς θεατές. Απολαύστε την!

10# “Dark”

Related image  Trailer  Η εξαφάνιση δύο παιδιών αποκαλύπτει τις σχέσεις μεταξύ τεσσάρων οικογενειών. Ο χρόνος όπως τον βιώνουμε είναι μία υποκειμενική υπόθεση αλλά για όλους μας κυλάει με τον ίδιο ρυθμό. Τι θα γινόταν όμως, αν μπορούσαμε να ταξιδέψουμε στο χρόνο; Η σειρά έκανε πρεμιέρα το 2017 και αναμένουμε με αγωνία τον επόμενο κύκλο το 2019! Πρόκειται για μία γερμανική παραγωγή, η οποία καταφέρνει να περιπλέξει το μεταφυσικό με την πραγματικότητα με απίστευτη δεξιοτεχνία. Διαθέτει πολλά δυνατά στοιχεία όσον αφορά την πλοκή και τις ερμηνείες. Αξίζει να τη δείτε! Η λίστα αυτή μπορεί να συνεχιστεί με πολλές ακόμη εξαιρετικές τηλεοπτικές σειρές. Αυτή ήταν μόνο η αρχή … Καλή θέαση!    
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση